Posting Images

If you can't find a forum for it, talk about it here.
Post Reply
Yojimbo
Posts: 551
Joined: Tue Aug 22, 2017 8:31 pm

Posting Images

Post by Yojimbo » Sat Jan 27, 2018 8:19 pm

I'm having trouble correctly linking images in my character build thread.

I'm using Google to store my images, and I think I am linking them correctly, but I am asking for help and advice. Is there something I am missing?

Shock
Posts: 1202
Joined: Fri Nov 04, 2016 8:27 pm
Location: Connecticut USA

Re: Posting Images

Post by Shock » Sat Jan 27, 2018 9:07 pm

As long as you have a URL for the image, it should be easy. I do it by clicking the image button and pasting the URL between the IMG tags. It ends up looking like this. I just removed the / on the second tag so you can see the code

[img]https://farm6.staticflickr.com/5012/546 ... 66.jpg[img]

User avatar
Ares
Site Admin
Posts: 1470
Joined: Fri Nov 04, 2016 8:40 am

Re: Posting Images

Post by Ares » Sat Jan 27, 2018 11:24 pm

What Shock said. As long as you have the URL link, images should show up here find.

It should look like

(img)url-ling(/url)


Just replace the ( ) 's with [ ] 's.

Yojimbo
Posts: 551
Joined: Tue Aug 22, 2017 8:31 pm

Re: Posting Images

Post by Yojimbo » Mon Jan 29, 2018 12:30 am

Yeah, that part is easy. This is indeed what I've been doing:

Image

I think the problem is somewhere on my end. As I said, I'm using Google to host my images. Is there some kind of privacy setting I have engaged that is blocking them from being linked?

The album itself isn't set up to create links. I go into the album, select the image, open it in another tab, and then click on it to view image. It's the "view image" url that I am using. I appear to be doing something wrong, though. If anyone has any insight as to what my mistake might be, I would appreciate it.

Thanks.

Shock
Posts: 1202
Joined: Fri Nov 04, 2016 8:27 pm
Location: Connecticut USA

Re: Posting Images

Post by Shock » Mon Jan 29, 2018 12:44 am

Looks to me like you got it

User avatar
Davies
Posts: 1111
Joined: Thu Mar 23, 2017 10:37 pm
Location: Edmonton, AB

Re: Posting Images

Post by Davies » Mon Jan 29, 2018 4:13 am

Seconding that confirmation -- the image of the character you called "sleepwalker" appeared above.

User avatar
Arkrite
Posts: 884
Joined: Fri Nov 04, 2016 9:16 pm
Location: Canada

Re: Posting Images

Post by Arkrite » Mon Jan 29, 2018 4:43 am

Third.
I see it too.

Yojimbo
Posts: 551
Joined: Tue Aug 22, 2017 8:31 pm

Re: Posting Images

Post by Yojimbo » Mon Jan 29, 2018 1:47 pm

Great. Thank you guys.

Post Reply