Not secure?

Questions or concerns about the site? Have a suggestion, comment or critique? Make them known here.
Post Reply
Spectrum
Posts: 1822
Joined: Fri Nov 04, 2016 8:08 pm

Not secure?

Post by Spectrum » Fri Jul 26, 2019 2:18 pm

Am I just now noticing that Echoes isn't https or that anew thing?
We rise from the ashes so that new legends can be born.

User avatar
Ares
Site Admin
Posts: 2884
Joined: Fri Nov 04, 2016 8:40 am

Re: Not secure?

Post by Ares » Fri Jul 26, 2019 2:28 pm

Maybe I'm missing something, but the web address for this very thread is: https://www.echoesofthemultiverse.com/v ... f=5&t=1336

https:// is right there, and I've also got the padlock icon on my address bar for the place as well. Should mean we're secure unless there's something I don't know, which is admittedly possible.

FuzzyBoots
Posts: 1436
Joined: Fri Nov 04, 2016 8:20 pm
Location: Pittsburgh, PA

Re: Not secure?

Post by FuzzyBoots » Fri Jul 26, 2019 2:42 pm

Interesting. Mine was insecure as well, but can be addressed via "https" and it stays secure. This might be handy, https://www.phpbb.com/community/viewtopic.php?t=2271756.

User avatar
Ares
Site Admin
Posts: 2884
Joined: Fri Nov 04, 2016 8:40 am

Re: Not secure?

Post by Ares » Fri Jul 26, 2019 2:47 pm

Weird. Let me look into it.

User avatar
Doctor Malsyn
Posts: 2883
Joined: Fri Nov 04, 2016 10:42 pm
Location: Thunderdome, Texas

Re: Not secure?

Post by Doctor Malsyn » Fri Jul 26, 2019 2:50 pm

How odd. I'll edit my bookmark of the site to the https, though I don't know why it can be both.
Am I dead? Am I alive? The answer may surprise you!
------------
I'm the GM of The New Mythos, and play more characters then I probably should.

User avatar
Ares
Site Admin
Posts: 2884
Joined: Fri Nov 04, 2016 8:40 am

Re: Not secure?

Post by Ares » Fri Jul 26, 2019 2:52 pm

Okay, I tweaked things and it should default to https for everyone. If anyone notices that there's still an issue, please let me know and I'll make more in-depth changes.

Jabroniville
Posts: 12411
Joined: Fri Nov 04, 2016 8:05 pm

Re: Not secure?

Post by Jabroniville » Wed Jul 31, 2019 11:21 am

Ares wrote:
Fri Jul 26, 2019 2:52 pm
Okay, I tweaked things and it should default to https for everyone. If anyone notices that there's still an issue, please let me know and I'll make more in-depth changes.
It's not a default for me- I wasn't even aware we HAD an https version. It's been "not secure" for me since day one, actually.

User avatar
kenseido
Posts: 623
Joined: Fri Nov 04, 2016 8:13 pm
Location: Kansas City
Contact:

Re: Not secure?

Post by kenseido » Sun Oct 13, 2019 10:12 pm

"Secure" is only relative if you are passing confidential/secret information over the Internet (like SSN or credit card info) or if you are using SEO for traffic. SSL certificates are not what they once were and don't show the same level of security they used to.

And if I go to http URL it opens fine and doesn't auto-redirect to https version.

pathfinderq1
Posts: 512
Joined: Sun Mar 12, 2017 4:04 pm

Re: Not secure?

Post by pathfinderq1 » Sun Nov 03, 2019 11:18 pm

Okay, so this is a little weird. When I look at the site without logging in, I see it as secure- but when I log in it shows as not secure.

Post Reply